Nieuw: 10forKIDS BSO

Met ingang van 1 oktober 2018 start 10forKIDS  met buitenschoolse opvang. Gaat uw kind naar school in de omgeving van de Weteringbuurt in Vlaardingen en zoekt u huiselijke, kleinschalige opvang voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar? Kom dan eens kennismaken met de buitenschoolse opvang van 10forKIDS. Wij leiden u graag rond in onze volledig gerenoveerde kinderopvang in de Weteringbuurt in Vlaardingen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, of maak een afspraak voor een rondleiding.

Praktische informatie over de buitenschoolse opvang van 10forKIDS

Let op! 10forKIDS start per 1 oktober 2018 met buitenschoolse opvang.

Buitenschoolse opvang (BSO) wordt aangeboden aan kinderen vanaf 4 jaar tot 12 jaar oud.

Dankzij onze kleinschalige opzet, geven wij persoonlijke aandacht aan alle kinderen. Bij 10forKIDS werken we met thema’s. Het programma biedt workshops aan die de kinderen kennis laat maken met diverse uitdagende sport- en spelactiviteiten. We houden de groep klein (maximaal 16 kinderen) om zo de beste (persoonlijke) zorg en kwaliteit te kunnen garanderen.

De opvang van de kinderen onder de negen jaar vraagt een andere werkwijze dan die van kinderen vanaf negen jaar. Kinderen onder de negen jaar hebben meer bescherming en begeleiding nodig. Kinderen de juiste zorgliefde en aandacht bieden, dat blijft voor 10forKIDS het allerbelangrijkste.

Ben u benieuwd naar wat de opvang u gaat kosten? Bekijk hier onze tarieven.

Dit maakt buitenschoolse opvang van 10forKIDS bijzonder

In een huiselijke omgeving bieden wij uw kind een veilig en vertrouwde opvang. Hierbij geven wij elk kind persoonlijke aandacht en stemmen de activiteiten af op leeftijd. 

Een huiselijke omgeving
Ieder kind heeft een eigen mentor
Professioneel maar persoonlijk betrokken
Combinatie van spel en leren
Programma afgestemd op leeftijd en interesse van uw kind

Kennismaken?

Meer weten over de BSO (buitenschoolse opvang) van 10forKIDS? Neem dan gerust contact met ons op! Dat kan via onderstaande knoppen. Uiteraard staan wij u ook telefonisch graag te woord. 

10forkids-kinderopvang-vlaardingen-kinderen5