10forKIDS dagopvang

Is uw kind tussen de 0 en 4 jaar oud en bent u op zoek naar een of meerdere dagen per week opvang? Maak kennis met de dagopvang van 10forKIDS. Wij leiden u graag rond in onze volledig gerenoveerde kinderopvang in de Weteringbuurt in Vlaardingen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, of maak een afspraak voor een rondleiding. 

Praktische informatie over de dagopvang van 10forKIDS

10forKIDS is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 18:00 uur. U neemt per dag 11 uur opvang af, met een minimale afname van een dag per week. U kunt ook alleen de ochtenddelen afnemen (7:00 tot 13.00 uur) of een combinatie van dag- en ochtendopvang. De Blokkenbouwers is de dagopvang groep voor kinderen van 0-4 jaar. Kinderen die ouder zijn dan twee jaar volgen in de ochtend een leeftijdsgericht programma.

Dankzij onze kleinschalige opzet, geven wij persoonlijke aandacht aan alle kinderen. Bij 10forKIDS werken we met thema’s. De kinderen knutselen iedere dag waarbij ze veel verschillende materialen leren kennen. We zingen liedjes en lezen uit boeken die gaan over het thema.

Ben u benieuwd naar wat de opvang u gaat kosten? Bekijk hier onze tarieven.

Dit maakt dagopvang van 10forKIDS bijzonder

In een huiselijke omgeving bieden wij uw kind een veilig en vertrouwde opvang. Hierbij geven wij elk kind persoonlijke aandacht en stemmen de activiteiten af op leeftijd. 

Een huiselijke omgeving
Ieder kind heeft een eigen mentor
Professioneel maar persoonlijk betrokken
Combinatie van spel, ontdekken en leren
Leeftijdsgerichte activiteiten

Kennismaken?

Meer weten over de dagopvang van 10forKIDS? Neem dan gerust contact met ons op! Dat kan via onderstaande knoppen. Uiteraard staan wij u ook telefonisch graag te woord. 

10forkids-kinderopvang-vlaardingen-kinderen5